Μια πολύ ωραία συνταγή με παγωτό σοκολάτα πού σίγουρα θα σας αρέσει και αξίζει να την δοκιμάσετε! Βασίζετε πάνω σε μια προηγούμενη ανάρτηση σχετικά με το παγωτό βανίλια που μπορούσαμε να το κάνουμε ότι γεύση θέλαμε!
Εδώ λοιπόν είναι μια ιδέα για το πώς να κάνουμε γεύση σοκολάτας με κακάο ΓΙΩΤΗΣ.
Εδώ λοιπόν είναι μια ιδέα για το πώς να κάνουμε γεύση σοκολάτας με κακάο ΓΙΩΤΗΣ.
Εύκολα και απλά.
Τι χρειαζόμαστε:
1 ζαχαρούχο
1 εβαπορέ
1 σαντιγύ MORFAT
2 βανίλιες
5 κ.σ. γάλα πλήρες
5 κ.σ. κακάο ΓΙΩΤΗΣ
Πώς το κάνουμε:
Ξεκινάμε κάνοντας την βάση μας, που είναι η γεύση βανίλια.Σε μεγάλο μπόλ ρίχνουμε το εβαπορέ, το ζαχαρούχο, την MORFAT και τις βανίλλιες και ανακατεύουμε με το μίξερ μέχρι να σφίξει και να φουσκώσει ελαφρά.
Τι χρειαζόμαστε:
1 ζαχαρούχο
1 εβαπορέ
1 σαντιγύ MORFAT
2 βανίλιες
5 κ.σ. γάλα πλήρες
5 κ.σ. κακάο ΓΙΩΤΗΣ
Πώς το κάνουμε:
Ξεκινάμε κάνοντας την βάση μας, που είναι η γεύση βανίλια.Σε μεγάλο μπόλ ρίχνουμε το εβαπορέ, το ζαχαρούχο, την MORFAT και τις βανίλλιες και ανακατεύουμε με το μίξερ μέχρι να σφίξει και να φουσκώσει ελαφρά.
Στη συνέχεια σε ένα μπρίκι βάζουμε το γάλα με 4 κ.σ, κακάο (κρατάμε την 1 κουταλιά) και ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να λιώσει.
Όταν είναι έτοιμο το βγάζουμε απο την φωτιά και το αφήνουμε στην άκρη.Παίρνουμε μπροστά μας το μπόλ με το παγωτό και ρίχνουμε την 1 κουταλιά κακάο που κρατήσαμε και το ανακατεύουμε.
Έπειτα, ρίχνουμε και το λιωμένο κακάο με το γάλα και το ξαναπερνάμε απο το μίξερ μέχρι να γίνει ένα.
Το βάζουμε στην κατάψυξη και μετά απο 1 ώρα το ξανακοιτάμε, αν έχει μισοπαγώσει το ξαναχτυπάμε με το μίξερ και το βάζουμε στην κατάψυξη να παγώσει τελείως.Όταν είναι έτοιμο, ρίχνουμε σιρόπι σοκολάτα και καραμέλα και διακοσμούμε με τρούφα!Καλή μας όρεξη!!!
sintagespareas.gr
sintagespareas.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου